Com&Co, communicatiebureau

Communicatiebureau Com & Co
Hoofdstraat 45
9921 PA Stedum (Groningen)
telefoon / fax: 0596 - 55 08 22
e-mail:
stedum@comenco.nl

Com & Co Stedum werkt zo!

Tomeloos enthousiasme is de bron waar wij dagelijks onze inspiratie uit halen. De zaken net even van een andere kant bekijken, dat is het kenmerk van Com & Co Stedum.

Met veel creativiteit gaan we uw communicatievraagstukken te lijf en komen we met verrassende, originele en eigen wijze oplossingen. Of het nu gaat om een campagne, communicatieplan, conferentie of coaching en training, u bent bij Com & Co aan het juiste adres.

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld folders, nieuwsbrieven of websites.

Onze kracht ligt vooral in creatieve conceptontwikkeling, advies, projectmanagement en coaching. Daarbij beperken wij ons overigens niet tot communicatie, maar nemen we een geheel traject voor onze rekening: van idee tot uitvoering. Een project bestaat immers uit een hoeveelheid van activiteiten. Com & Co Stedum beschikt over de ervaring en vaardigheden die essentieel zijn voor het slagen van een project.

Com & Co vindt een goede relatie met de opdrachtgever belangrijk. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Tijdens dit oriënterende gesprek wordt de communicatievraag geanalyseerd en ontvangt de opdrachtgever zo snel mogelijk een offerte en planning. Zo weet u als opdrachtgever precies wat  u van ons kunt verwachten en op welke termijn het resultaat wordt opgeleverd.

Com & Co neemt conceptontwikkeling, advies, uitvoering en coördinatie voor haar rekening en zorgt ervoor dat producten en materialen kant-en-klaar bij de opdrachtgever worden afgeleverd.

Bij iedere opdracht zoeken wij de partijen die het beste passen bij de opdrachtgever, doelgroep en het product. Of het nu gaat om een inleider voor een conferentie, een plan van aanpak voor een project, vormgever of drukker voor een brochure, Com & Co levert maatwerk. Daarbij bewandelen wij niet altijd de gebaande paden en schakelen we bijvoorbeeld ook kunstenaars in. Kortom, er is in overleg veel mogelijk en u mag van ons verrassende eigen wijze oplossingen verwachten!

presentatie Hoogeland op de Kaart

Com & Co Stedum werkt ook anders!

Voor Com & Co Stedum betekent ondernemen meer dan economische groei en geld verdienen. Com & Co is maatschappelijk betrokken. Dat betekent dat zij haar verantwoordelijkheid voor de samenleving actief vertaalt in “iets terug doen” door belangeloos inzet van tijd en kennis. Com & Co Stedum is op die manier betrokken bij en initiator van een aantal initiatieven, zoals de oprichting van Platform het Noorden, een netwerkorganisatie voor ondernemers in de gemeente Loppersum en gesprekspartner voor o.a. gemeente en provincie. 

Susanna Lemstra is een van de initiatiefnemers van het project Hoogeland op de Kaart, dat als belangrijkste doel heeft al die mensen die op een of andere manier iets te maken hebben met recreatie en toerisme op het Hoogeland bij elkaar te brengen; of het nu gaat om het kleine theeschenkerijtje dat een keer per week een paar uurtjes open is, of het driesterrenhotel!

Com & Co Stedum heeft belangeloos meegewerkt aan de twee manifestaties Maak Je Eigen Boek van de stichting Groningen Zoals het Gedrukt Staat. In 2003 is een tentoonstelling samengesteld in het gemeentehuis van Leens (als onderdeel van een boekenroute) met als thema Boeren en Boeken. In 2005 heeft Susannae Lemstra de catalogus gemaakt van de 25 mooiste boeken uit de wedstrijd Maak Je Eigen Boek. 

Com & Co Stedum is geworteld in de Groninger klei. Het prachtige uitzicht vanuit het kantoor over de landerijen van Stedum levert niet alleen dagelijks inspiratie op, maar heeft het bureau ook gemotiveerd proactief mee te doen aan het ontwikkelen van een toekomstvisie voor het dorp. Samen met de werkgroep Toekomstvisie heeft Com & Co vormgegeven aan de (interactieve) ontwikkeling van deze visie en vervolgens is de eindredactie van boekje Stedum Straks ter hand genomen.

uitzicht in Stedum