Com&Co, communicatiebureau

Com & Co Groningen
Van Panhuysstraat 21-A
9721 GA Groningen
telefoon 050 526 34 04
e-mail:
groningen@comenco.nl

Com & Co Groningen werkt zo!

Com & Co Groningen is uw sparringpartner als het gaat om communicatievraagstukken. Het aanbod varieert van creatieve concepten, strategisch advies, communicatieplan of campagne tot het ontwikkelen of aanpassen van een website, direct mail, advertentie, folder of brochure. Ook voor advies op het gebied van persvoorlichting of het schrijven van een persbericht bent u bij Com & Co aan het juiste adres.

Werkwijze
Com & Co vindt een goede relatie met de opdrachtgever belangrijk. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Tijdens dit oriënterende gesprek wordt de communicatievraag geanalyseerd en ontvangt de opdrachtgever zo snel mogelijk een offerte en planning. Zo weet de opdrachtgever precies wat hij of zij van Com & Co kan verwachten en op welke termijn het resultaat wordt opgeleverd.

Judith Beumer

Judith Beumer

Com & Co neemt advies, uitvoering en coördinatie voor haar rekening en zorgt ervoor dat producten en materialen kant-en-klaar bij de opdrachtgever worden afgeleverd. Bij iedere opdracht zoeken wij de vormgever en drukker die het best past bij de doelgroep en het product. Kortom, er is in overleg veel mogelijk, mits we tijdig worden ingeschakeld.